Työttömyys taittui yhä kohisten

Pälkäne oli kärkijoukossa, kun Pirkanmaan Ely-keskus vertaili työttömyyden taittumista kunnissa heinäkuussa edellisvuoteen verrattuna. Viime vuoden heinäkuusta tämän vuoden heinäkuuhun osuneella ajanjaksolla putosi työttömien työnhakijoiden määrä Pälkäneellä 24 prosenttia. Kangasalakin ylsi 22 prosentillaan huomattavaan parannukseen. Parhaat lukemat kirjattiin Virroilla, jossa työttömien määrä pieneni jopa kolmanneksella.

Työttömyysaste Pälkäneellä oli heinäkuun lopussa 10,3 prosenttia ja Kangasalla 10,4 prosenttia. Koko maakunnassa työttömyysaste oli 13,0 prosenttia ja koko maassa keskimäärin 12,5 prosenttia. Pirkanmaan alhaisin työttömyysaste 8,7 prosenttia kirjattiin Ruovedellä. Tampereella työttömyys koettelee maakunnassa edelleen pahimmin; työttömyysaste oli pienenemisestä huolimatta 15,5 prosenttia.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?