Vuolijoella valmistaudutaan vuosisadan iltamiin

Vuolijoen VPK:n talolla oli sunnuntaina harras ja juhlallinen tunnelma vahvistetun mieskuoron harjoitellessa ohjelmistoaan parin viikon kuluttua järjestettäviin Täyden sadan iltamiin. Yhteistyössä Pälkäneen Pitkäjärven kunnostusyhdistyksen kanssa järjestettävien vanhan ajan iltamien ohjelmarunko koostuu maamme satavuotisen itsenäisyyshistorian kutakin vuosikymmentä kuvaavista kuoroesityksistä ja niiden väliin sovitetuista tarinoista. Tapahtuma järjestetään Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi.

Sali oli tunnelmaa tulvillaan, vaikka lauluja vasta harjoiteltiin. Säestämässä Karoliina Hartman, edessä vasemmalta Juhani Hartman, Heikki Penttilä, Matti Pitkänen, Esko Mattila ja Hannes Veijalainen. Takana Pentti Nieminen, Veli-Matti Syrjänen ja Timo Verho. Kuva: Veikko Hoppula.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?