Tarjouskampanja: Kesän onnistunut kampanja toistetaan myös talvella

Kausikortit voi saada alle satasella

Sappee Bike Parkiin myytiin täksi kesäksi ennätysmäärä kausikortteja uudenlaisen tarjouskampanjan avulla: 245 euron hintaisen kausikortin sai viidellä kympillä, kun tavoitteeksi asetettu 1111:n raja ylittyi kesäkuun alkuun mennessä. Huipputarjous sai tarjoukseen tarttuneet levittämään siitä sanaa, jotta kampanja toteutuisi. Lopulta kausikortteja myytiin yli 1300 kappaletta eli reilusti enemmän kuin edelliskesille.

Alamäkipyöräilyssä tehokkaaksi osoittautunutta kampanjaa kokeillaan myös laskettelukaudella: 520 euron hintaisen kausikortin saa satasella, mikäli kortteja varataan marraskuun puoliväliin mennessä vähintään 16 500 kappaletta. Sappeen päivälippu maksaa 40 euroa, joten mikäli kampanja onnistuu, kausikortin saa reilun kahden päivän hissilippujen hinnalla.

Kausikortti on voimassa koko talvikauden ajan. Viime vuonna rinteet saatiin auki ennen marraskuun puoliväliä, ja laskettelukausi jatkui 157 päivän ajan pääsiäiseen saakka.

Snow Challenge -kampanjaan osallistutaan netin kautta. Ensimmäisen viikonlopun aikana kertyi yli kymmenesosa tarvittavasta varausmäärästä, sillä yli 1680 laskettelijaa ilmoittautui mukaan. Mikäli kampanja ei toteudu, kausikorttia ei tarvitse ostaa normaaliin 520 euron hintaan.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>