Rivien välistä – kirjailijatapaamiset jatkuvat

Rivien välistä -kirjailijatapaamisten sarja jatkuu Kangasalan pääkirjastossa syksyllä. Vieraiksi saapuvat kirjailijat Anneli Kanto, Anni Kytömäki ja Ville Kivimäki. Kirjailijatapaamiset järjestävät yhteistyössä Kangasalan kirjasto ja Valkeakoski-opisto. Tilaisuuksiin on vapaa pääsy.

Ensimmäinen Rivien välistä -kirjailijatapaaminen oli viime toukokuussa. Tapahtumasarja jatkaa Kesäpäivän kulttuuriyhdistyksen 26 vuotta tuottaman Kirjakahvilan jalanjäljissä, joka järjestettiin viimeisen kerran marraskuussa 2016.

Ensi lauantain vieras, kirjailija ja käsikirjoittaja Anneli Kanto, on kirjoittanut palkittuja teoksia niin lapsille, nuorille kuin aikuisille. Kannon esikoisromaani Piru, kreivi, noita ja näyttelijä julkaistiin vuonna 2007 ja nimettiin Runeberg-palkintoehdokkaaksi. Romaanistaan Pyöveli (2015) sekä tarinakokoelmastaan Hirmuinen vedenpaisumus ja muita myyttisiä tarinoita (2007) Kannolle on myönnetty Tampereen kaupungin luovan kirjallisen työn palkinnot. Kannon uusin romaani Lahtarit (2017) kertoo ilmajokelaisista pojista valkoisten sotaretkellä Vaasasta Viipuriin vuonna 1918. Lapsiperheille Kanto on tuttu etenkin Viisi villiä Virtasta -kuvakirjoista.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>