Neljättä kertaa pimeetä kauppaa

Riitta Tikka peukuttaa Pimeän kaupan iltaa. Löytötexin kassalta sai kaupantekijäisiksi piparkakkumuotin.

Pälkäneläisyrittäjät katkaisevat pimenevän syksyn neljättä kertaa koko kylän näyttävällä yhteistempauksella. Perjantaina 29.9. kylän liikkeet palvelevat iltayhdeksään saakka. Kaupankäyntiä vauhditetaan poskettomilla tarjouksilla, jotka ovat voimassa vain tapahtuman ajan.

Rautian taimikauppa lähes tyhjeni ensimmäisen puolen tunnin aikana.

Pimeen kaupan illan nimeä on muutettu yhden kirjaimen verran, sillä alkuperäinen Pimeän kaupan ilta on hämeenlinnalaisyrittäjien rekisteröimä. Viimevuotisen palautteen perusteella tapahtuman alkamista on myöhäistetty tunnilla, jotta myös muualla työssä käyvät pääsevät paremmin osallisiksi huipputarjouksista.

Muuten Pimeen kaupan ilta noudattaa edellissyksyinä tutuksi tullutta kaavaa. Ruuhkaa tasatakseen kaikki yritykset eivät kuitenkaan ota kaikkia tarjoustuotteita esiin heti iltaviideltä. Esimerkiksi rautakaupan tarjoukset ovat vetäneet niin valtavasti väkeä Kangasalta ja Hauholta saakka, että Kankaanmaan tienlaidat ovat ruuhkautuneet pysäköidyistä autoista. Tänä vuonna uusia tarjoustuotteita tulee myyntiin tasatunnein.

Mikäli sää on edellisvuosien kaltainen, liikkeet levittäytyvät perjantai-illan ajaksi raitille. Lisäksi yritysten yhteydessä esittäytyy myös sivulla toimivia yrityksiä ja yhdistyksiä. Tapahtumaan mukaan haluavat paikallistoimijat voivat etsiä katutason liikkeistä sopivia kumppaneita tai pystyttää oman pöytänsä uusitulle torille.

Pimeen kaupan illan tarjoukset ja ohjelma kootaan keskiviikkona 27.9. Sydän-Hämeen Lehden välissä jaettavaan liitelehteen. Luopioisissa Pimmeemmän kaupan ilta järjestetään perjantaina 20. lokakuuta.

Huipputarjoukset ja -tarjoilut vetivät viime vuonna väkeä rautakauppaan. Ostosten ohessa pääsi maistamaan sikaa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?