Musiikkia ja luonnonhoitoa Raikun koululla

Koko perheen tapahtumapäivä järjestetään Raikussa lauantaina 23. syyskuuta. Luvassa on muun muassa liikuntaa ja musiikkia.

Kangasalan Raikun koululla järjestetään pääsymaksuton, koko perheelle sopiva tapahtuma lauantaina 23.9. Päivään tulee ilmoittautua keskiviikkoon 20.9. mennessä joko sähköpostitse sari.hamalainen@sll.fi tai puhelimitse 040 930 4118.

Osallistujille on luvassa iloista ohjelmaa, Jere Harjulan musiikkia ja luonnonhoitoa. Tapahtumaan kannattaa pukeutua metsään sopiviin vaatteisiin ja kenkiin. Koulun lähimetsässä järjestetään ohjattua liikuntaa 6–15-vuotiaille. Tarjolla on myös retkievästä sekä mahdollisuus mennä saunaan.

Kello 11.30–16 järjestettävän tapahtuman järjestää Kotouttavaa luonnonhoitoa Pirkanmaalla -hanke, jota vetää Suomen luonnonsuojeluliiton Pirkanmaan luonnonsuojelupiiri ry. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Kangasalan ympäristö- ja yrittäjyyskoulun kannatusyhdistyksen, TEKO-hankkeen ja Minunkin Tampereeni -projektin kanssa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?