Ehdota maistuvinta maaseutuyritystä Pirkanmaalta

Nyt etsitään ehdotuksia kylien ja kuntien maistuvimmista ruokayrityksistä, tuottajista, jalostajista, ruokapalveluyrityksistä ja muista ruokaelämyksiä tarjoavista toimijoista. Tehdyistä ehdotuksista valitaan Maistuva maaseutu 2017 -yritys Pirkanmaalta.

Maistuva maaseutu 2017 -yritys valitaan ensimmäistä kertaa Suomi 100 -juhlavuoden  kunniaksi osana Maistuva maaseutu -kampanjaa, joka on osa laajempaa Syödään yhdessä -kokonaisuutta ja Suomi 100 -vuoden virallista ohjelmaa.

Maistuva maaseutuyrityksen valinnassa painotetaan esimerkiksi tuotteiden ja palvelujen maistuvuutta, elämyksellisyyttä sekä innovatiivisuutta, yrityksen halua kehittyä ja uudistua sekä sen kykyä verkostoitua ja tehdä yhteistyötä. Huomioon otetaan niin ikään yrityksen toiminnan vaikutukset maaseudun ja ympäröivän yhteisön elinvoimaisuudelle ja näkyvyydelle.

Ehdotuksia otetaan vastaan sähköpostitse 15.10 asti osoitteessa outi.penttila@maajakotitalousnaiset.fi.

Tunnustuksen saajan valitsee maaseudun yritystoimintaa ja toimintaympäristöä tunteva asiantuntijaraati.  Tunnustuksen saavat yritykset julkistetaan perjantaina 17.11. Kädentaidot -messuilla Tampereella.

Pirkanmaan Maistuvaa maaseutuyritystä 2017 etsimässä ovat yhteistyössä Etelä-Suomen maa- ja kotitalousnaiset, ProAgria Etelä-Suomi ry, MTK-Pirkanmaa ja Pirkanmaan Matkailu ry.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?