Kuntalaisten kuvat -näyttely aukeaa

Kuvassa keskellä oleva Jaakko Tamminen on mukana ensi maanantain avajaisissa, jossa soittavat kuvassa niin ikään olevat Aimo Kokkola ja Seppo Hovi. Kuva on vuodelta 2010 Kuiseman tanhuvilta –kirjan julkaisutilaisuudesta.

Kuntalaisten kuvat -näyttelyn sekä Aikaan kylämeijereiden -kilpailutyön näyttelyn avajaiset pidetään Pälkäneen pääkirjasto Arkissa maanantaina 2.10. kello 17. Kuntalaisten kuvat -näyttely on koottu Pälkäneellä vuosien varrella otetuista valokuvista. Aiheena on työ ja työympäristön muutos. Jaakko Tammisen kuvakooste ja video Aikaan kylämeijereiden voitti Hämeen Heimoliitto ry:n ”Suomi vuonna 2017 – Hämäläisin silmin” -kilpailun.  Näyttelyt ovat nähtävissä Arkissa lokakuun ajan.

Avajaisten ohjelmassa on opettaja Juha Valtosen puhe ja Jaakko Tammisen teoksen esittely. Näiden jälkeen näyttelykuvien omistajilla on mahdollisuus kertoa kuvistaan.  Lopuksi Aimo Kokkola ja Seppo Hovi tarjoavat musiikkiesityksen. Avajaistilaisuus on kaikille avoin.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>