Tomaatin heittäjä keskeytti tubettajan

Miklu-nimellä nettivideoita Youtubeen tekevän Mike Bäckin esiintyminen Aapiskukossa keskeytyi perjantai-iltana, kun kuudesluokkalainen pälkäneläispoika heitti suosikkiesiintyjää tomaatilla. Bäck poistui välikohtauksen jälkeen lavalta. Vaatteita vaihdettuaan tubettaja palasi vastailemaan kysymyksiin, mutta osa pettyneistä faneista oli jo ehtinyt lähteä paikalta.

Aapiskukon yrittäjä Mirja Merikari toivoo, että tempauksensa jälkeen karkuun rynnännyt tomaatin heittäjä tulisi vanhempiensa kanssa selvittämässä tapauksen.

– Muuten toimimme normaaliin tapaan eli annamme pojalle porttikiellon ja toimitamme sen tiedoksi myös kotiin ja poliisille.

Aapiskukko toimii paikallisten nuorten kokoontumispaikkana. Merikari sanoo, että nuorten kanssa on pärjätty pääosin hyvin, eikä porttikieltoihin ole tarvinnut turvautua vuosiin.

Tubettaja Miklu oli Pimeen kaupan illan vetonaula. Aapiskukon pihassa oli perjantaina myös sirkus.

Yksi kommentti

  1. Nuijan Discoilija vm81

    Mikäs nykyään on ongelmana, kun ennen vanhaan sentään sai mieltä osoittaa tomaateilla? Nykyään siitä tulee kylän suurin tapahtuma!

    Vastaa

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>