Tubettaja-Miklulla piti kiirettä Pälkäneellä

Reko Marttila pääsi Miklun kanssa yhteiskuvaan. Hetken ikuisti Rekon kaveri Eero Jaakkola.

Suosikkitubettaja Miklulla eli Mike Bäckilla, 18, riitti ihailijoita, kun mies saapui perjantaina Aapiskukkoon Pälkäneelle. Nuoret pälkäneläiset jonottivat kärsivällisesti, jotta pääsivät yhteiskuvaan suosikkinsa kanssa. Helsingissä asuvan Miklun nimikirjoitukset olivat niin ikään haluttua tavaraa. Osa tubettajaa tapaamaan tulleista pälkäneläisistä toi nuorelle miehelle myös pieniä lahjoja.

– Miklun videot ovat tosi hauskoja, 12-vuotiaat Eero Jaakkola ja Reko Marttila kertoivat.

– Katsomme paljon myös Miklun veljen eli Roni Bäckin videoita, Petja Vaismaa lisäsi.

Poikakolmikko kertoo, etteivät vielä tee itse videoita Youtubeen, mutta videoiden tekoa on kuitenkin jo harjoiteltu esimerkiksi puhelimilla.

– Kun kuulimme, että Miklu tulee Pälkäneelle, niin päätimme heti, että lähdemme katsomaan häntä ja hakemaan nimmarit mukaamme, Eero totesi.

Miklun Youtube-videoiden aiheet kimpoavat usein arjesta. Hänen tililtään löytyykin erilaisia haastevideoita, reagointeja erilaisiin arkipäivän asioihin ja muun muassa pilke silmäkulmassa tehty video siitä, kuinka moni auttaa kaatunutta henkilöä kadulla. Tubettaja palkittiin elokuisessa Tubecon-tapahtumassa vuoden tähtilupaus -tunnustuksella. Isoveli Roni kahmi samassa tapahtumassa sekä yleisön suosikki että vuoden vloggaaja -palkinnot.

Miklun vierailu Aapiskukossa oli osa Pimeen kaupan ilta- tapahtumaa, joka valloitti Pälkäneen raitin perjantaina. Fanitapaamisen lisäksi Miklun ohjelmaan Aapiskukossa kuului kuulumistensa kertominen haastattelussa ja arpajaisten onnettarena toimiminen.

Aapiskukossa riitti vilskettä, kun pälkäneläisnuoret saapuivat sankoin joukoin tapaamaan Miklua eli Mike Bäckia.

 

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>