Hallitukselta ei pyörätielle

Kangasalan kunnanhallitus päätti palauttaa elinvoimalautakunnan käsiteltäväksi valtuustoaloitteen, joka koskee Huutijärven ja Pelisalmen välisen kevyen liikenteen rakentamista. Kunnanhallitus katsoo, että lautakunnan elokuussa tekemä päätös ei ole hallituksen päättämien lähivuosien taloussuunnitelmien mukainen tai noudata valtuuston työjärjestystä talousarvioaloitteen valmistelusta.

Elinvoimalautakunta esitti äänestyksen jälkeen vastauksena valtuustoaloitteeseen, että teknisen keskuksen investointiohjelmaan lisätään ensi ja sitä seuraavalle vuodelle rahoitus kevyen liikenteen väylän rakentamiseen. Tekninen johtaja oli pohjaesityksenään esittänyt, ettei noin kahden miljoonan euron rahoitusta voida myöntää.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>