Bollywood tuo piristysruiskeen syksyyn

Pälkäneellä on nyt mahdollisuus päästä harrastamaan Bollywood-tanssia.

Syksyn pimetessä energiaa voi saada vaikkapa anssista. Loka-marraskuussa on tilaisuus päästä kokeilemaan uutta tanssilajia, kun Bollywood rantautuu Pälkäneelle Valkeakoski-opiston järjestämällä neljän kerran lyhytkurssilla.

Bollywood pohjautuu intialaisiin tansseihin, mutta liikkeissä näkyy vaikutteita monista muistakin tanssilajeista. Kurssilla harjoitellaan perusliikkeitä, tehdään ylävartalon liikkuvuusharjoittelua ja lopuksi venytellään. Kurssi alkaa keskiviikkona 25. lokakuuta kello 19–20.15 Palvelukeskus Harjutuulessa. Ilmoittautumiset tehdään Valkeakoski-opistolle puhelinnumeroon 03 5691 7100.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?