Kohuttu Yösyöttö nähdään Pälkäneellä

Kotimainen komedia Yösyöttö nähdään Pälkäneellä ensi viikon lopulla. Elokuva ponnahti julkisuuteen viime viikolla, kun se elokuvateatteriketju Finnkinon ja elokuvan levittäjän Nordisk Filmin kiistojen vuoksi jäi Finnkinon ohjelmistojen ulkopuolelle.

Eve Hietamiehen romaaniin perustuvan elokuvan ovat käsikirjoittaneet Marko Leino ja Marja Pyykkö, joka on myös ohjannut elokuvan. Pääosassa nähdään Petteri Summanen, joka esittää vastasyntyneen vauvan kanssa yksin jäävää Anttia – joka on pikku-Paavonsa kanssa aluksi aivan eksyksissä.

Kiertue-elokuvateatteri Filmipyörä järjestää elokuvasta näytökset perjantaista sunnuntaihin 20.–22. lokakuuta. Filmipyörä rantautuu Pälkäneelle lokakuussa poikkeuksellisesti kahdesti; vielä tämän viikon keskiviikkona yhteiskoululla pyörivät koko perheen animaatioelokuva Lego ninjago ja jykevä kotimainen draama Ikitie.

Jo marraskuun alussa Pälkäneellä nähdään puolestaan Tuntematon sotilas vuosimallia 2017.

Petteri Summanen kaipaa muun muassa unta mutta saa vastapainoksi paljon muuta elokuvassa Yösyöttö. Kuva: Solar Film / Marek Sabogal.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>