Kukkia Ensemblen konsertti Kontulassa

Kukkia Ensemble konsertoi Kontulassa tulevana sunnuntaina.

Luopioisissa esiintynyt ja yleisön suuren suosion saanut Kukkia-kvartetti jatkaa konserttikiertuettaan Sydän-Hämeessä: Yhtye esiintyy Sahalahden Kontulassa sunnuntaina 15. lokakuuta kello 14 viiden soittajan kokoonpanossa nimellä Kukkia Ensemble.

Sahalahden konsertissa kuullaan muun muassa Borodinin, Mozartin ja Vivaldin sävellyksiä. Ohjelmassa on myös esimerkiksi Gabriel Linsenin Kesäpäivä Kangasalla ja Raimond Paulsin Miljoona ruusua. Konsertin lopussa yleisö pääsee tanssimaan Kontulan parketilla Straussin valssien tahdissa.

Kukkia Ensemblen kokoaja, viulisti Riikka Westerlund kävi toukokuussa viulu mukanaan tutustumassa Kontulan akustiikkaan. Viulu soi salissa hyvin. Tutustumisretken jälkeen syntyi ajatus kvartetin laajentamisesta viidennellä soittajalla: kontrabasso, jota soittaa Panu Pärssinen tuo muhkeutta yhtyeen sointiin. Kukkia Ensemblessä esiintyvät myös Maarit Kyllönen, viulu; Ilona Rechardt, alttoviulu ja Tuija Vainio, sello.

Konsertin järjestelyistä Sahalahdella vastaa Lions Club Sahalahti. Väliajalla pidetään puffettia. Konsertin mahdollinen tuotto käytetään avustustoimintaan Sahalahdella.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?