Mikrotytöt avasivat nousujohteisesti

Mikrotyttöjen läntisen alueen l-divisioona polkaistiin käyntiin viikonloppuna myös Pälkäneen vuonna 2008 syntyneiden osalta. Alun perin joukkuetta oli kaavailtu 2-divisioonaan, mutta avausturnaus osoitti rahkeiden riittävän myös ykkösdivisioonajoukkueiden haastamiseen. Ensimmäinen peli isokokoista Pyrintöä vastaan oli odotetun vaikea; Pyrintö oli jo aiemmin ehtinyt höykyttää BC Nokian joukkuetta 66–2. Pälkäneläisjoukkue ei päässyt sen kevyemmällä mankelilla, vaan Pyrintö jyräsi 82–15-voittoon Luja-Lukon urheasta yrityksestä huolimatta. Lopputuloksesta huolimatta kentällä nähtiin paljon onnistuneita pälkäneläissuorituksia, kuten Elsi Jokisen sinnikäs puolustuspeli ja esimerkiksi Sonja Tuholan ja Taimi Raivion onnistuneet heitot.

Joukkueen sisu ei kadonnut avauspelin jälkeen mihinkään. Luja-Lukko lähti tiukasti haastamaan BC Nokiaa, joka tiedettiinkin ennalta Pyrintöä tasaväkisemmäksi vastukseksi. Kumpikin joukkue puolusti tiukasti, ja koreja nähtiin harvakseltaan: puoliajalla tilanne oli vasta 8–8. Neljännen jakson hyvä peliote ei riittänyt kirimään kiinni kolmannella jaksolla syntynyttä kuuden pisteen eroa, joten pälkäneläisittäin kirvelevästi voitto Nokialle 23–26. Pisteiden makuun pääsi Luja-Lukosta kuusi eri pelaajaa.

Mikrotyttöjen joukkueessa on kaikkiaan 15 pelaajaa. Heistä viisi on syntynyt vuonna 2008, seitsemän vuonna 2009 ja kolme vuonna 2010. Syksyn sarjapelejä pelataan aina kymmenen pelaajan voimin.

Mikrotytöt aloittivat pelinsä Nokialla.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>