Posti ei pidä Puutikkalaa Pälkäneenä

Puutikkalan suunnan tilaajat ovat viime viikkoina saaneet keskiviikkoisen Sydän-Hämeen Lehden vasta torstaina. Lehden tilaajapalvelu on selvittänyt viivettä postin kanssa, eikä luvassa ole parannusta: vaikka Puutikkala on Pälkänettä, posti pitää postinumeroaluetta 14960 lehden etäjakelualueena, jossa lehti luvataan jakaa vasta ilmestymispäivää seuraavana päivänä.

Tähän saakka postin palvelun heikentyminen on haitannut ennen kaikkea kaupunkilaistilaajia: monet mökkiläiset saavat lehden vasta torstaina, jolloin on jo saatettu lähteä mökkipaikkakunnalle viikonlopun viettoon, eivätkä lehden uutiset ja tarjoukset siksi tavoita ajoissa.

Kommentit (2)

  1. taina

    Posti ei pidä Puutikkalaa Pälkäneenä?? Mitä ihmettä Puutikkala ON Pälkänettä. Ei posti voi määriitellä mielivaltaisesti mikä alue kuuluu mihinkin. Sydän häneen n pitää vaatia postia toimittamaan TASAPUOLISESTI lehdet ajoissa!!

  2. Heljä Heineman

    Hämmästyin jo 80-luvulla kun lähetin postikorttia tädin kesäosoitteeseen Puutikkalaan. Oli kysymys ja mut ohjattiin Hämeenlinnaan, kun Hauho, jonka piiriä Puutikkalakin kuulemma on, kuuluu Hämeenlinnaan. Häh, oon ite syntyny Luopioisissa, en Hauholla enkä kyllä Pälkäneelläkään.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?