Kangasalan Vasemmistoliiton johto uudistui

Kangasalan Vasemmistoliiton uusi puheenjohtaja Iikka Nikkinen asuu Kuhmalahdella.

Vasemmistoliiton Kangasalan osaston johtokunta uudistui 10. lokakuuta pidetyssä syyskokouksessa. Uudeksi puheenjohtajaksi valittiin kunnanvaltuutettu Iikka Nikkinen. Johtokuntaan valittiin Timo Rautanen (varapuheenjohtaja.), Pertti Salo (taloudenhoitaja) ja Harri Jouhki, Marja Pekkarinen, Anne Soimajärvi sekä varajäseniksi Ranja Aukee ja Jorma Mäntylä.

Iikka Nikkinen on 32-vuotias järjestelmäasiantuntija. Hän asuu puolisonsa Annan kanssa Kuhmalahdella. Nikkinen tiesi jo nuorena, että politiikka on hänelle kutsumus. Hän onkin tehnyt töitä sen eteen, että voi toimia politiikan parissa täysillä.

– Puolueosastomme pitää sisällään valtavan tietomäärän Kangasalan ja vasemmiston historiasta. Aktiiveja löytyy maantieteellisesti eri puolilta Kangasalaa, eri taustoista ja elämäntilanteista. Tehtäväni uutena puheenjohtajana on innokkaasti ja johdonmukaisesti mahdollistaa kaikkien tietovarat ja toiminta kuntalaisten hyväksi. Minulle vasemmistolaisuus tarkoittaa sitä, että yhdessä toimimme kuntalaisten hyväksi. Työelämästä minulle on kertynyt runsaasti kokemusta, jota aion käyttää tässä vastuullisessa tehtävässä hyödyksi. Avoimuus ja rehellisyys ovat minulle tärkeitä arvoja, kriittinen ajattelu mahdollistaa kehittämisen.

Jorma Mäntylä

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?