Työryhmä tutkimaan oloja Luopioisissa

Pälkäneen tekninen lautakunta on päättänyt perustaa työryhmän selvittämään Luopioisten alueen turvallisuutta, asuinviihtyvyyttä ja alueen vetovoimaisuutta kohentavia tekijöitä sekä mahdollisia toteutustapoja. Työn alle otettavaksi on mietitty myös kuntalaiskyselyä, jolla halutaan kartoittaa konkreettisia kehittämis- ja parantamismahdollisuuksia sekä turvallisuuteen ja hyvinvointiin liittyviä tekijöitä Luopioisissa.

Taustalla on kuntalaisaloite, jonka teki joukko Luopioisten kirkonkylän asukkaita. Kunnanhallitus pyysi teknistä lautakuntaa selvittämään, miten turvallisuutta ja viihtyisyyttä Luopioisissa olisi mahdollista lisätä. Samalla hallitus halusi ehdotuksen toimenpiteiden mahdollisista aikatauluista ja arvioiduista kustannuksista.

Perustettavaan työryhmään ollaan kysymässä mukaan myös osaa aloitteen tekijöistä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?