LC Pälkäneellä on ollut kiireinen vuosi

Leijonaveljet Martti Majuri ja Olli Pöllänen lahjoittavat aidat virallisesti käyttöön Laitikkalan ryhmiksessä. Työpajan edustajana paikalla on Jani Makkonen.

Pälkäneen Lions Clubilla on pitänyt tänä vuonna kiireitä. Kevään aikana tehtiin ahkerasti aitatalkoita.  Maatalousyhtymä Raili ja Martti Majuri sekä Timo Heikkilä lahjoittivat aidan valmistukseen tarvittavat puutavarat, jotka leijonat maalasivat. Pälkäneen työpaja hoiti pystytyksen Laitikkalan ryhmäperhepäiväkodille. Sekä ryhmiksen 1–5 -vuotiaat asiakkaat että lasten hoitajat ovat olleet tyytyväisiä kauniiseen aitaan, joka lisää päiväkodin turvallisuutta.

Laitikkalan ryhmiksen aidan uusiminen onnistui luontevasti yhteistyössä Harjulan työpajan kanssa. Työpajan tarkoituksena on toteuttaa esimerkiksi erilaisia kuntaa lähellä olevia tehtäviä rakentamiseen, remontointiin ja kiinteistönhoitoon liittyen osana kuntouttavaa työtoimintaa, jonka hyvin toteuduttua työpajalaisella on mahdollisuus palkkatuettuun työhön.

Kostiakodin johtaja Arja Kokkola-Ahava ja LC Pälkäneen Olli Pöllänen toteavat työn onnistuneen hyvin.

Pälkäneen LC päätti maalata myös Kostiakodin aidan juhlistamaan Kostiakodin tulevaa 50-vuotisjuhlaa. Loppukesästä Leijonat rakensivat Pälkäneen torille katoksen ja musiikkipuiston, jonka instrumentit hankittiin Englannista.

Sinappia torilta

Myös taloudellista sitoutumista vaatineet projektit on osaltaan rahoitettu Leijonien maankuulun sinapin myynnillä. Seuraavan kerran sinappia valmistetaan lauantaina 11. marraskuuta. Noin kello 10.30 alkaen Pälkäneen torilla myydään vastavalmistunutta sinappia. Leijonat tarjoavat sinapin ostajille torigrillistään maukkaita grillimakkaroita kaupan päällisiksi, joten sinappia pääsee heti myös maistelemaan.

LC Pälkäne kuuluu maailman suurimpaan palveluklubijärjestöön Lions Club Internationaliin. Järjestön toiminta perustuu vapaaehtoistyöhön ja kohteena on yleensä nuorison, vanhusväestön, sotien veteraanien ja muiden avun tarpeessa olevien auttaminen.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?