Musta Hevonen: Sekä Vuoden Pälkäneläiseksi että Nuoreksi voi ehdottaa myös omaa ehdokastaan

Vuoden Pälkäneläistä äänestetään vilkkaasti

Keskiviikkona alkanut Vuoden Pälkäneläinen -äänestys keräsi neljän ensimmäisen päivän aikana reilut 800 ääntä. Pälkäneläisten ehdotuksista valitun yhdeksän kärkiehdotuksen lisäksi voi äänestää myös omaa ehdokasta. Esiin on nostettu muun muassa Harri And, Paula ”Papu” Eloranta, Heikki Hemilä, Laura Jokinen ja Mariella Niemiö, Heikki Kauppila, Aune Mattila, Noora Rosberg ja Aleksi Tammi.

Vuoden Nuori -äänestys on kerännyt lähes yhtä paljon ääniä kuin Vuoden Pälkäneläinen -äänestys. Nimettyjen ehdokkaiden lisäksi myös tässä kisassa voi äänestää ”Mustaa hevosta”. Listan ulkopuolelta esiin ovat nousseet muun muassa Anni Makkonen, Meeri Mäki-Mantila, Toni Nikkanen, Inari Normala ja Tyyne Rantanen.

Vuoden Pälkäneläistä ja Nuorta voi äänestää 21.11. saakka osoitteessa shl.fi/aanestys. Vuoden Pälkäneläisen palkitsee Pälkäneen Yrittäjät ry ja Nuoren Pälkäneläisen 4H-yhdistys. Voittajat julkistetaan ja palkitaan perjantaina 24.11. Joulun avauksessa Pälkäneen uudella joulutorilla.

 

Nelikosta nostettiin esiin vain kaksi

Äänestyksessä mukana olevat henkilöt on nimetty ehdokkailta lupaa kysymättä. Viime vuonna toiseksi eniten ääniä kerännyttä Pyry Vaismaata ehdotettiin sekä Vuoden Pälkäneläisen että Nuoren äänestykseen. Ylen Galaksi -ohjelmaan sketsejä tekevän Vaismaan ehdokkuutta perusteltiin lukuisin eri kriteerein, sillä hän on yhdessä kavereidensa kanssa kunnostautunut muun muassa näytelmissä, keikoilla, seurakunnan jätkäkerhon vetäjänä ja palkitun lyhytelokuvan tekijänä.

Vaismaan mielestä puolet ryhmän jäsenistä tuli sivuutetuksi, kun Vuoden Pälkäneläinen kisaan nostettiin parivaljakko Pyry Vaismaa ja Aleksi Saari.

Eetu Rautanen ja Iiro Moisio kuuluvat erottamattomana osana neljän hengen ryhmäämme. Esimerkiksi jätkäkerhossa juuri Eetu ja Iiro ovat kantaneet suurinta vastuuta. Myös Kehä3-elokuva oli koko ryhmän yhteinen projekti, Vaismaa huomauttaa.

Yksi kommentti

  1. Hannu Haili

    Kun en yrityksistäni huolimatta löytänyt muuta äänestyslinkkiä, ehdotan Vuoden pälkäneläiseksi v. 2017 täältä liitosalueelta Markku Riihirantaa, joka pyyteettömästi huolehtii Luopioisten kirkonkylän siisteydestä. Ystävällinen ja ahkera mies.

    Vastaa

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>