Kevään ohjelmisto jatkaa monipuolisella linjalla

Timo Rautiainen ja Jussi Lampi.

Kangasala-talo julkisti loppuviikosta kevään ohjelmistoaan. Ohjelmisto on tuttuun tapaan monipuolinen.

– Klassisen musiikin maailmasta liikutaan tunnelmallisiin rock-keikkoihin ja svengaaviin viihdekonsertteihin. Haluamme tarjota elämyksiä asiakkaille musiikkimausta riippumatta, toimitusjohtaja Timo Kotilainen kertoo.

Kauden avauskonsertissa 11. tammikuuta esiintyy pianovirtuoosi Olli Mustonen. Konsertissa kuullaan taiteilijan uuden suurhankkeen ensimmäinen osa, jossa hän muutaman vuoden aikana soolokonserteissa soittaa kaikki Beethovenin pianosonaatit.

Palkittu pianotrio – viulisti Pietari Inkinen, pianisti Valeria Resjan ja sellisti Tuomas Ylinen – puolestaan vierailee Kangasala-salissa klassis-romanttisella ohjelmistolla, jossa kuullaan Beethovenia, Scherzoa ja Brahmsia.

Kevään uutuutena on neljän kamarikonsertin Tiistaiklassinen-konserttisarja. Konserttien teemat ja tunnelmat vaihtelevat Mozartin ajoista nykypäivään.

Rockia, jazzia ja tummia säveliä

Laulaja-kitaristi Timo Rautiainen esiintyy duona soololevyjensä rumpalin, näyttelijä-muusikko Jussi Lammen kanssa. Konsertissa kuullaan duolle sovitettua omaa materiaalia ja muusikoille merkityksellisiä kevyen musiikin helmiä.

Pitkän linjan rock-muusikko Kauko Röyhkä soittaa Kangasala-salissa akustisesti trionsa kanssa. Luvassa on joulukuussa 2016 julkaistun Aamuöiseen sateeseen -albumin materiaalia: uusia kappaleita ja tuoreita sovituksia aiemmista hiteistä.

Suosikkiyhtye Agents & Vesa Haaja nostaa tunnelman kattoon kaikkien tuntemilla rock- ja iskelmäkappaleilla sekä trendeistä piittaamattomalla rautalankasoundillaan.

Suomen eturivin jazzrumpaleihin kuuluva Jussi Lehtonen vierailee Kangasala-talossa kivenkovan bändinsä kanssa uuden Move on -albuminsa levynjulkaisukiertueella.

Svengiä, viihdettä ja tarinoita elämästä

Ikivihreidentäyteisessä illassa Hurmio a’la Teemu Roivainen kuljetaan Olavi Virran ja Frank Sinatran jalanjäljillä. Musiikista vastaavat viulutaiteilija Henrik Perello ja HT Combo mini Big Band. Jazzin vivahteikkaaseen maailmaan johdattavat puolestaan Johanna Försti, Jukka Linkola ja Tampere Big Band konsertissa Blue Songs and Ballads.

Kari Tapio – Sinivalkoinen ääni -konsertissa kuullaan laulajalegendan kappaleita ja tositarinoita elämän varrelta taiteilijaystävien kertomana. Karismaattisen Ritva Oksasen konsertissa Älä jätä sinua yksin kuullaan rakastettuja kappaleita ja runoja Pedro Hietasen säestämänä.

Kangasala-talo julkaisee lisää uutta ohjelmistoa loppuvuoden aikana.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?