Arja Koriseva laulaa Kontulassa

Toivakkalainen luokanopettaja Arja Koriseva singahti Suomen iskelmätaivaan kiintotähdeksi vuonna 1989, jolloin hänet valittiin tangomarkkinoilla tangokuningattareksi. Jo liki kolmenkymmenen vuoden ajan hän on hurmannut kuulijansa lauluillaan ja iloisella lavakarismallaan. Ansaitusti Koriseva kantaa kaikkien aikojen tangokuningatar -titteliä.

Monipuolinen viihdetaiteilija on laulamisen ohella esiintynyt myös teatterilavoilla ja televisio-ohjelmissa. Valkokankaallakin Arja Koriseva on nähty.

Iskelmätähden upeasta lauluäänestä ja karismasta päästään nauttimaan kahden viikon kuluttua 23.11. Sahalahdella, kun Arja Koriseva tulee konsertoimaan Kontulaan. Ohjelmakokonaisuus sisältää eri aikakausien suomalaisia ikivihreitä sävelmiä ja suomalaista elokuvamusiikkia.

Arja Koriseva laulaa Kontulassa pianisti Minna Lintukankaan säestyksellä. Konsertti kestää noin tunnin.

Pianisti Minna Lintukangas säestää Arja Korisevaa Kontulassa.

 

Runsas kahvipöytä

ennen konserttia

 

Konserttilippuja on ennakkomyynnissä mennyt kaupaksi kuin kuumille kiville niin, että kolmea viikkoa ennen tilaisuutta lippuja oli myyty jo noin 150 kappaletta. Kaikkiaan konserttiin voidaan myydä 265 lippua.

Lippuja on ennakkoon myynnissä Kyläkauppa Nikkilässä, Kuhmalahden kaupassa, Fiinassa Pälkäneellä, Kampaamo Anne Iivosella Kangasalla ja Tampereella Kahvila Runossa. Myös Sahalahden Marttojen hallituksen jäseniltä voi ostaa lippuja.

–Tarkoitus on jättää lippuja myytäviksi myös ovelle ennen konserttia, mutta kannattaa varata omat liput jo etukäteen, Tuula Arra Sahalahden Martoista muistuttaa.

Konserttilipun hinnalla pääsee nauttimaan myös herrasväen runsaasta kahvibuffetista, joka avautuu Kontulassa jo kello 17.30, puoltatoista tuntia ennen konsertin alkua. Martat leipovat kahvipöytään niin suolaisia kuin makeitakin herkkuja. Järjestäjät toivovat, että ainakin osa konserttivieraista tulisi kahvittelemaan ja seurustelemaan ajoissa, jotta suuren joukon kestitseminen kävisi mahdollisimman joustavasti.

 

Konsertti huipentaa

Marttojen juhlavuoden

 

Arja Korisevan konserttitilaisuudessa nivoutuvat yhteen Suomen satavuotisen itsenäisyyden juhlinta ja Sahalahden Marttojen juhlavuosi. Yhdistyksen perustamisesta tuli maaliskuussa kuluneeksi 80 vuotta.

–Mietimme alkuun, että tarjoaisimme sataa erilaista leipomusta kahvipöydässä. Luovuimme siitä ajatuksesta, koska totesimme, että rahkeet eivät riitä niin isoon ponnistukseen, Tuula Arra sanoo.

Yhdistyksen juhlavuoteen liittyen Sahalahden Martat kokoontuivat kevään korvalla vanhan ajan Martta-iltaan, joka keskittyi menneiden muisteluun. Tänä syksynä Martat ovat muiden muassa jatkaneet sukkien kutomista kuluvana vuonna Sahalahdelle syntyville vauvoille. Uutena projektina on aloitettu vauvapeittojen tekeminen Uudelle lastensairaalalle.

Painosta ovat juuri tulleet yhdistyksen omat, Maija Rapatin käsialaa olevat joulukortit, jotka saadaan myyntiin sopivasti joulun alusaikana.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>