Mikko Alatalo laulattaa koko perhettä Liekissä

Luopioisten Ravintola Liekki järjestää isänpäivän aattoiltana koko perheen yhteislauluhetken. Lauantaina 11.11. kello 17 alkavassa illassa väkeä laulattaa Mikko Alatalo.

– Mikko on käynyt Liekissä muutaman kerran ja kerännyt joka kerta mukavasti väkeä sekä kiitosta. Hänen kanssaan oli puhetta, että olisi hieno tehdä luopioislainen versio Tammerkosken sillalla -yhteislaulutilaisuudesta, Hanna Paasio kertoo ensimmäistä kertaa järjestettävästä tapahtumasta.

Koko perheen yhteislauluillassa on mukana Känkkäränkkä -musiikkia, mutta mistään Känkkäränkkärockista ei ole kyse. Myös pikkujouluteemaan voidaan virittää muutamalla laululla.

Alatalo kipuaa lavalle kahdesti, sillä koko perheen laulujen jälkeen kello 22 alkavat aikuisten rokit. Sekä yhteislauluhetki että illan keikka ovat maksuttomia, kuten Liekin tapahtumat aina.

Kello 18–20 Liekissä vietetään pikkujoulumyyjäisiä, joista voi hankkia kotiin muun muassa herkkuja, kädentaitajien tuotteita, kynttilöitä, lyhtyjä ja muuta tunnelmallista syksyn pimeään ja pikkujouluihin. Myös Liekin pizzabuffet on katettuna, joten kotiin ei tarvitse lähteä nälkäisenä.

 

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>