Saukkosen veljekset himmensivät Opetuslapset

Pälkäneen koripallomiehet ottivat nelosdivisioonan kotiavauksesta kauden kolmannen voiton. Sarjapisteet eivät irronneet helpolla, sillä kuuden pelaajan voimin yhteiskoululla vierailleen Opetuslapset II:n riveistä löytyi kokemusta miesten valtakunnansarjoista, junnumaajoukkueista ja junnujen SM-sarjasta.

Avausjaksolla kahdeksan pistettä pussittaneen Jussi Jokisen hyökkäyspään onnistumiset pitivät Luja-Lukon kuskin paikalla. Toisella jaksolla Opetuslasten paikkapuolustus tiivistyi, eikä Luja-Lukon hyökkäykseen löytynyt toimivaa viisikkoa. Jokiselle tarjoutui sen verran paikkoja, että tauolle päästiin viiden pisteen johdossa.

Luja-Lukon ja koko sarjan kärkipelaajiin lukeutuva Jaakko Saukkonen keskittyi vastustajan parhaan pelaajan vartiointiin, mikä näkyi molempien hyökkäystehoissa.

Kolmas jakso oli Luja-Lukolta murheellinen, kun joukkuepelin sijaan ratkaisuja haettiin pomputtelemalla sumpuun ja väkinäisillä ratkaisuilla. Puolustuksessa Aleksi Juutinen siirtyi Saukkosen tilalle ja vastustajan paras pelaaja Toni Nummi jäi jaksolla pisteittä. Opetuslasten muut pelaajat saivat kuitenkin kokoon 11 pistettä ja nostivat joukkueensa pisteen johtoon.

Päätösjakson alku ei paljon luvannut kotijoukkueelle. Saukkosen veljekset päättivät kuitenkin kääntää ottelun Luja-Lukolle. Hyökkäyksissä onnistunut kaksikko sai muilta sen verran tulitukea, että sarjapisteet jäivät Pälkäneelle kuuden pisteen turvin.

Pälkäneläisten pistemiehet: Jussi Jokinen, 17, Jaakko Saukkonen 15, Joonas Saukkonen 7, Aleksi Juutinen 5, Jesse Malinen, Erkki Ojala, Roope Taipale 4 ja Iiro Asikainen ja Jesse Hankosalo 2 pistettä.

Seuraavan kerran miehet pelaavat perjantaina, kun legendaarinen Pispalan Tarmo saapuu yhteiskoululle kello 18.

 

 

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>