Suoraman seurakuntakeskus remontissa marraskuussa

Kangasalan seurakunnan Suoraman seurakuntakeskusta remontoidaan marraskuun aikana. Työt pyritään järjestelemään siten, että niistä aiheutuu mahdollisimman vähän häiriöitä kiinteistön toiminnalle. Työ aiheuttaa tilapäisiä muutoksia kiinteistössä liikkumiseen ja päivittäisiin toimintoihin, mutta viikkotoiminta on käynnissä koko remontin ajan.

Seurakuntakeskuksen aulatilojen alakattorakenteissa havaittiin rakenteiden tiiveyteen liittyvä ongelma. Korjaaminen edellyttää alakaton pintarakenteiden purkamista ja kattorakenteen tiivistämistä. Työ valmistuu 30. marraskuuta.

Suoraman seurakuntakeskuksessa järjestetään marraskuussa muun muassa 4- ja 10-vuotiaiden syntymäpäivät, yhteiset syntymäpäiväjuhlat yli 70-vuotiaille, Keidasmessu ja joulunavaus tavallisen viikkotoiminnan lisäksi.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>