Haanloukkaassa vietetään avajaisia lauantaina

Haanloukkaan tekojään kylmäkoneet pistettiin päälle viikonlopuksi, ja jäädytys päästiin aloittamaan maanantai-iltana. Jää saadaan muutamassa päivässä luistelukuntoon, kun Luja-Lukon kiekkojaoston väki tekee letkunvarressa talkoita lähes yötä päivää.

Kiekkojaosto viettää kauden avajaisia lauantaina 18.11. kello 15 alkaen. Haanloukkaaseen kutsutaan silloin luistinten kanssa kaikkia innokkaita junnuja. Muksujen määrän mukaan päätetään, millaisia ryhmiä tämäntalviseen kiekkokouluun muodostetaan.

– Vetäjiä kyllä järjestyy vaikka useammallekin joukkueelle, Ismo Auraneva vakuuttaa.

Kiekkojaosto tarjoaa lauantain kiekkokauden avajaisissa makkarat.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?