Kotiteollisuus käynnistää Sappeen keikkatalven

Sappeen keikkatalvi käynnistyy lauantaina, kun Kotiteollisuus jyystää kansaan uppoavaa Suomirockiaan. Pikkujoulukaudella Huipussa nähdään myös Teflon Brothers ja Laura Voutilainen, jotka saapuvat Pälkäneelle 25.11. ja 9.12.

Kaksikymmentä vuotta sitten nimensä nykymuotoon lyhentänyt Kotiteollisuus nosti esiin raskaamman Suomirockin yhdessä Timo Rautiainen ja trio Niskalaukauksen kanssa. Bändin keulahahmo Jouni Hynynen on kunnostautunut paitsi rockriimittelijänä, myös kirjailijana.

Sappeen bändiviikonloput käynnistyvät perjantaisin Vohvelissa järjestettävällä karaokeillalla. Lisäksi Vohvelissa järjestetään muun muassa bingoa ja pubivisoja.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?