Miia Joukainen kolminkertaiseksi K-kauppiaaksi

Miia Joukainen.

Suoraman, Huutijärven ja Mäntyveräjän K-Marketit Kangasalla saavat kauppiaan. Kauppiasuransa aloittava Miia Joukainen, 33, haluaa satsata erityisesti henkilökunnan ja asiakkaiden viihtyvyyteen ja aikoo tuoda valikoimiin lisää lähituotteita.

Kaupan alalla tuore kauppias on ehtinyt tehdä töitä jo vuosikymmenen. Tie vei Jyväskylästä vuonna 2014 asiakaspalvelupäälliköksi K-Citymarket Pirkkalaan, jossa Joukainen myös suoritti kauppiasvalmennuksen. Suoraman K-Marketissa Joukainen aloittaa 27. marraskuuta, Huutijärvellä tammikuussa ja Mäntyveräjässä maaliskuussa.

– Kauppiasura kätkee sisäänsä kaksi eri maailmaa: yrittäjyyden numeroineen ja asiakkaille näkyvät myymälän työtehtävät. Minua kiehtoo mahdollisuus kehittää kauppoja asiakkaiden toiveiden mukaisiksi ja persoonallisiksi ostopaikoiksi. Kauppiaana omalla tekemisellä pystyy oikeasti vaikuttamaan asioihin, Joukainen sanoo.

Uusi kauppias toivoo asiakkailtaan paljon palautetta sekä tuotetoiveita.

– Tulemme varmasti lisäämään kaikissa kaupoissa paikallisten lähituotteiden valikoimaa. Minulle on myös tärkeää varmistaa, että kaikilla on töissä hyvä olla, sillä henkilökunnan fiilis välittyy asiakkaille.

Joukaisen K-Marketit ovat entisiä Siwoja ja Valintataloja, ja ne työllistävät yhteensä lähes parikymmentä kaupan ammattilaista. Kaikki K-Marketeiksi muutetut entiset Siwat ja Valintatalot siirretään K-kauppiaiden hallintaan ensi vuoden loppuun mennessä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?