Luontokuvien ilta Kangasala-talossa

Suomalainen luonto esittäytyy kuvin, sanoin ja sävelin Kangasala-talon luontokuvaillassa torstaina 30. marraskuuta. Illan pääesiintyjä on karjalohjalainen valokuvataiteilija, luontokuvaaja ja kirjailija Heikki Willamo esityksellään Tapaamisia. Willamon kuvat peilaavat hänen kiinnostustaan erityisesti vanhan metsän elämään ja tunnelmaan. Häntä kiehtovat ihmisen ja eläinten välinen suhde ja yhteys.

Willamo on tehnyt yksin tai yhteistyönä 20 valokuvateosta ja pitänyt viitisentoista valokuvanäyttelyä. Hän myös kirjoittaa ja kuvittaa lehtiartikkeleita, pitää kuvaesityksiä ja luentoja.

Luontokuvaillan järjestävän Kangasalan Kameraseuran jäsenten kuvasato puolestaan esittelee monipuolisesti suomalaista luontoa. Kuvien taustalla kuullaan Heikki Mäenpään ja työryhmän musiikkimaisemia.

Kameraseuralla on samanaikaisesti viereisessä taidetila Terrassa valokuvanäyttely Suomi meissä, johon pääsee tutustumaan kello 19 asti. Näyttely on avoinna 27.11. – 15.12 Kangasalan pääkirjaston aukioloaikoina.

Ennen esitystä ja esitysten väliajalla Kangasala-talon aulassa ehtii myös tutustua valokuvaukseen liittyviin esittelypisteisiin. Kuvailta alkaa kello 17.30 ja esitykset konserttisalissa kello 18.

Kameraseuran esitys ja näyttely ovat osa Suomi 100 -ohjelmaa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?