Juhlava aamiainen Suomen kunniaksi

1,5-vuotias Jare Kemppainen viihtyi MLL:n perhekahvilan aamiaispöydässä.

Pirtillä aloitettiin viikko juhlavasti, kun perhekahvilan väki juhlisti 100-vuotiasta Suomea tavallista juhlavamman aamiaisen merkeissä. Pöytään oli katettu karjalanpiirakoita, kananmunia, patonkia, leikkeleitä, juustoa, vihanneksia, hedelmiä, mehua, kahvia, teetä ja tietenkin kakkua.

Nikkasen Mirva leipoi sekä monsterikakun että aikuisempaan makuun suklaakakun, Minna Liljedahl perhekahvilaa pyörittävästä Mannerheimin Lastensuojeluliiton Pälkäneen yhdistyksestä kertoo.

Aamiaispöydän antimet tekivät hyvin kauppansa ja maistuivat kaikille. Herkuttelun jälkeen lapsilla oli hyvää aikaa leikkiä ja aikuisilla vaihtaa kuulumisia ennen Liljedahlin pitämää muskaria. Muskarissa laulettiin Suomi 100 -henkeen sopivasti juhlavia lauluja. Keppihevosellakin päästiin laukkaamaan Minä ratsastan -laulun tahdissa.

Paikallisen MLL:n perhekahvilassa on ollut viikoittain vajaat 20 kävijää. Perhekahvilan pyörityksestä ovat vastanneet Minna Liljedahlin lisäksi Liisa Makkonen ja Hanna Rotkus.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?