Ville Vuori-otos ehdolla Vuoden laskukuvaksi

Pälkäneen slopestylen isä Ville Vuori on ehdolla Vuoden laskukuva -kilpailussa. Joonas Elorannan Pohjois-Norjan Alpeilla ottama kuva nousi kärkikymmenikköön, kun Vapaalasku.com valitsi 561 valokuvan joukosta kymmenen parasta yleisöäänestykseen. 12.12. saakka jatkuvan äänestyksen voittaja pääsee ”helihiihtoreissulle” Hemavan Tärnabyhyn: helikopteri kuljettaa voittajan kiitämään koskemattomia rinteitä.

”Tässä kuvassa on moni asia kohdallaan: liike on käsinkosketeltava, ihan kuin itsekin simpoaisi kuvasta pois! Rohkea kuvakulma laajakulmalinssillä toimii ja rajauksessakin on hienosti käytetty jatkumoita. Tuo puunrunko näyttää aivan valtavalta lingolta”, raati kommentoi Ville Vuoren Flying high -kuvaa.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentit (3)

  1. ANSU LINDHOLM

    EHDOTTOMAN MAGEE OTOS HUIPPU TEKIJÄSTÄ, EIKÄ TARVITSE ARVAILLA, KUVA PUHUU PUOLESTAAN, JESS VILLE!!!!!!!!!!!!!

    Vastaa
  2. Mummo

    On kyllä hieno valokuva. Enempää en pysty kehumaan kun en osaa tuota nuorisolaiskieltä, enkä näin vanhana halua nolata itseäni sitä yrittämällä.

    Vastaa

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>