Pälkäneellä osataan

Syksy on tuonut palkintosateen pälkäneläisiin pien- ja tilayrityksiin.

Laitikkalan Makukylään päätyi kaksi tunnustusta. Rönnvikin viinit voittivat tilaviinikilpailun kuudesta sarjasta neljä. Rönnvikistä tulivat parhaat ruoka-, seurustelu-, jälkiruoka- ja kuohuviinit. Seurustelujuomaksi tarkoitettu puolimakea viherherukkaviini Rönnvik valittiin vuoden 2017 tilaviiniksi.

Marjoja ja vihanneksia Laitikkalassa viljelevä ja jalostava Suttisen tila puolestaan palkittiin Pirkanmaan Maistuvaksi maaseutuyrityksenä.

Myös pälkäneläiset kädentaitajat ovat saaneet syksyn aikana tunnustusta. Eduskuntatalon istuntosalin pöydät restauroinut Mikael Holma palkittiin Taito-Finlandialla ja rautalangasta lahjatuotteita vääntävä Noora Rosberg Positiivisimpana käsityöyrittäjänä.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?