Ely-keskus varoittaa Lahdentien tiemerkinnöistä

Pirkanmaan Ely-keskus varoittaa autoilijoita valtatie 12:n puutteellisista tiemerkinnöistä Lentolan ja Huutijärven välisellä tieosuudella Kangasalla. Ely-keskuksen mukaan tieosuuden keski- ja sulkuviivoja ei ole saatu tehtyä syksyllä suoritetun päällystystyön jälkeen sadekelien vuoksi.

Lahdentien ajosuunnat on erotettu toisistaan täristävällä jyrsinnällä, ja nopeusrajoitus on alennettu 80 kilometriin tunnissa.

Puuttuvista tiemerkinnöistä varoittavat liikennemerkit asennetaan Lentolan ja Huutijärven välille tällä viikolla. Varoitusmerkit pidetään näkösällä siihen saakka, kunnes keskikaistamerkinnät on saatu valmiiksi. Ely-keskus lupailee merkintöjen olevan kunnossa ennen talven tuloa, jos loppuvuoden sää- ja keliolosuhteet sen suinkin sallivat.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>