Mikrotyttöjen voittotili jäi avaamatta

Pälkäneen yhdeksänvuotiaat koripallotytöt eivät yltäneet syksyn ykkösdivisioonapeleissä voittoihin. Kotiturnauksessa viimeisellä sekunnilla Pyrinnölle pisteellä hävinnyt mikrotyttöjoukkue lähti sunnuntaina metsästämään avausvoittoa Turkuun. Sitä oli lupa odottaa päivän ensimmäisestä pelistä Rientoa vastaan. Tiukan ja tasaisen avausjakson jälkeen tilanne oli 9-8. Toisella jaksolla ote herpaantui ja pälkäneläispelaajille vihellettiin viisi virhettä, joista Riennon tytöt rankaisivat seitsemän pisteen verran.

Tauon jälkeen hyvin puolustanut Luja-Lukko kiri kotijoukkueen eroa kiinni, ja minuutti ennen päätösvihellystä eroa oli enää piste. Virhe kostautui kuitenkin Riennon korina ja vapaaheittona, jotka venyttivät tappion neljään pisteeseen.

Turkulaisten kotikenttäedusta kertoo se, ettei Riennon pelaajille merkattu yhtään virhettä, mutta Luja-Lukon virhesarake hehkui punaisella. Pälkäneläisten valopilkkuina esiintyivät rohkeilla otteillaan Jenna Minkkinen ja Kerttu Huhtala.

Toinen peli Feeniksiä vastaan olikin sitten tervan juontia. Ensimmäisen jakson lukemat 0-27 olivat karut. Toisella jaksolla Sonja Tuholan onnistunut vapaaheitto toi hieman valonpilkahdusta. Loppulukemat Feeniksille 11-75. Pälkäneläisistä korinteossa onnistui Sonja Tuholan lisäksi Taimi Raivio.

Tappioiden sävyttämästä syksystä huolimatta Luja-Lukon peli on kehittynyt, ja kevätkaudella mikrotyttöjen sarjaa pelataan kahdella tyttöjoukkueella.

Pälkäneen Luja-Lukon mikrotytöt päättivät tappioiden sävyttämän syyskauden Turussa.

 

Mikrotytöt, 1. divisioona

Luja-Lukko – BC Nokia 24–35

Luja-Lukko – Pyrintö 41–42

Luja-Lukko – Turun Riento 38–42

Luja-Lukko – Feeniks Basket 11–75

 

Pyrintö 8 8 0 430-180 16
Feeniks 8 6 2 458-194 12
TuRi 8 4 4 264-374 8
BC Nokia 8 2 6 171-360 4
PäLuLu 8 0 8 216-431 0

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?