Musiikin keinoin virittäydytään jouluun

Satu Sopanen ja Tuttiorkesteri on vauhdissa Kangasala-talossa ensi lauantaina.

Kangasala-salin joulukonserteissa virittäydytään jouluun musiikin keinoin. Satu Sopanen ja Tuttiorkesteri laittavat hihat heilumaan joulupukin avuksi lauantaina 9.12. kahdessa konsertissa. Lasten toiveet ja paketit saadaan järjestykseen tuttujen ja uudempienkin jouluisten sävelten voimalla. Eri musiikkityylit taitava palkittu yhtye laulattaa ja leikittää pienet kuulijat musiikillisen tarinan pyörteisiin. Vajaan tunnin kestoinen esitys sopii kaikenikäisille.

Kangasalalainen Lauluyhtye Valkea ja tamperelainen Lauluryhmä Dominutz johdattavat joulun tunnelmaan a cappella -konsertissaan Kohti joulua tiistaina 12.12. Ohjelmistossa kuullaan tuttuja sekä uudempia joululauluja uusina raikkaina sovituksina. Yhtyeiltä kuullaan joululaulujen välissä myös ripaus muuta ohjelmistoa.

Pirkanmaan musiikkiopiston oppilaat ja opettajat luovat joulun tunnelmaa keskiviikkona 13.12. Kello 18.30 alkavaan Taivahalla syttyy tähti -konserttiin on vapaa pääsy.

Kangasala-talo ja Kimmo Pyykkö -taidemuseo ovat joulutunnelmissa niin ikään keskiviikkona 13.12. kello 11–17.  Luvassa on joululauluja, glögiä ja pipareita sekä joululahjaideoita tarjoushinnoin. Kimmo Pyykkö -taidemuseossa opas kertoo tarinoita Kohtauspaikkana Kangasala -näyttelystä kello 13–15.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>