Jouluaaton hartaudet suorana verkossa

Jouluaattona Kangasalan kirkossa Kangasalla järjestettäviä hartaushetkiä voi seurata suorana lähetyksenä verkosta. Lähetykset näkyvät Kangasalan seurakunnan YouTube-kanavalla sekä seurakunnan verkkosivujen Kotikirkkokanavalla.

Kangasalan kirkossa järjestetään jouluaattona kello 15 perhekirkko, kello 17 sanajumalanpalvelus ja kello 23 jouluyön hartaus.

− Livelähetyksen kautta aattohartauden tunnelmaan pääsevät myös kauempana asuvat sekä he, jotka eivät ehdi tai muuten pääse paikalle. Aika harvalla seurakunnalla on mahdollisuus järjestää jouluaaton jumalanpalvelukset suorana lähetyksenä, joten uskon, että lähetyksiämme katsotaan mielellään myös muissa kaupungeissa, Kangasalan Majataloiltojenkin livelähetyksistä vastaava Ismo Santapukki Ristimediat-yrityksestä sanoo.

Jouluaaton hartauksiin paikan päälle tulevien on mahdollista valita istumapaikkansa niin, että he eivät näy livelähetyksessä. Livelähetystä voi seurata verkossa osoitteessa kangasalanseurakunta.fi/kotikirkkokanava.

Jouluaaton hartaudet Kangasalan seurakunnassa:

  • 14.00 Jouluaaton hartaus Huutijärven kappelissa
  • 14.00 Jouluaaton hartaus Vehkajärven kirkossa
  • 15.00 Sanajumalanpalvelus Sahalahden kirkossa
  • 15.00 Perhekirkko Kangasalan kirkossa
  • 16.00 Jouluaaton hartaus Huutijärven kappelissa
  • 16.00 Jouluaaton hartaus Kuhmalahden kirkossa
  • 17.00 Sanajumalanpalvelus Kangasalan kirkossa
  • 23.00 Jouluyön hartaus Kangasalan kirkossa

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?