Juhlavuosi päättyy ilotulitukseen

Suomi 100 -juhlavuosi päätetään Kangasalla 31. joulukuuta kello 18 järjestettävällä ilotulituksella. Ilotulitus ammutaan uimahallin parkkipaikalta. Torin lisäksi ilotulitusta voi katsella esimerkiksi Pikkolan kentältä ja Kuohunlahden puistosta. Viime vuonna Finnentie ja Kaarina Maununtyttären tie ruuhkautuivat ilotulituksen jälkeen, joten paikan päälle tulevien kannattaa varautua ruuhkiin.

Torilla järjestettävässä tapahtumassa on ilotulituksen lisäksi luvassa puheita. Puheenvuorot käyttävät Kangasalan kunnanhallituksen puheenjohtaja Heikki Lyytinen ja OP Kangasalan toimitusjohtaja Mika Kivimäki.

Torikahvio on avoinna tapahtuman ajan. Tapahtuman järjestävät Kangasalan kunta ja OP Kangasala.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?