Uudistus: Sydän-Hämeen Lehden nettisivut uudistuvat pian

Timanttia sisältöä tilaajille myös diginä

Shl.fi uudistuu kokonaan alkuvuonna 2018.

Sydän-Hämeen Lehden digipalveluita on kehitetty paljon marras–joulukuussa. Muutama viikko sitten kaikkien lehden täys- ja digitilaajien digitunnukset muuttuivat ja julkaisimme uuden Raitti-sovelluksen, joka korvaa vanhan Digilän. Alkuvuonna 2018 uudistusvuorossa on lehden nettisivusto shl.fi.

Näkyvimmin shl.fi:ssä uudistuu sivuston ulkoasu. Etusivu muuttuu uutisten virraksi, josta tärkeimmät ja kiinnostavimmat uutiset ja tarinat löytyvät helposti. Elävässä uutisvirrassa julkaistaan uutta sisältöä päivittäin.

Timanttijuttuja pääsevät lukemaan vain Sydän-Hämeen Lehden tilaajat. Timanttijutut tunnistat nettisivu-uudistuksen julkaisemisen jälkeen timanttisymbolista.

Toinen suuri muutos on se, että alamme julkaista verkossa entistä enemmän sisältöjä Sydän-Hämeen Lehden tilaajille. Nettisivuiltamme löytyy pian timanttijuttuja, jotka tarjoavat näkökulmia paikallisesti puhuttaviin aiheisiin. Timanttijutut ovat ainutkertaista paikallista sisältöä, ja niissä on usein mukana esimerkiksi videoita ja kuvagallerioita. Timanttijuttuihin pääsevät käsiksi verkossa vain Sydän-Hämeen Lehden täys- ja digitilaajat, jotka ovat aktivoineet omat digitunnuksensa. Timanttijuttuja julkaistaan tilaajille myös paperilehden sivuilla.

Uudistuksen ansiosta digitunnukset tulevat pian hyötykäyttöön, sillä päästäkseen lukemaan timanttijuttuja tilaajien tulee kirjautua digitunnuksillaan shl.fi:hin. Digitunnukset kuuluvat automaattisesti ja maksutta kaikkien lehden täys- ja digitilaajien tilaukseen.

Pian julkaistavan uuden nettisivustomme takana on tärkeitä ajatuksia. Haluamme tarjota ainutkertaista paikallista sisältöä ensisijaisesti tilaajillemme myös verkossa. Emme ole jatkossakaan klikkiotsikoita viljelevä media, jonka ainoa tavoite on houkutella maksimimäärä lukijoita sivustolleen raflaavilla otsikoilla mutta tyhjillä sisällöillä. Sen sijaan haluamme tarjota verkossa tilaajillemme aidosti laadukasta ja journalistien ammattitaidolla tehtyä sisältöä. Sydän-Hämeen Lehden tilaajana saat aina ensin ja enemmän – sekä digipalveluistamme että paperilehden sivuilta.

Nettisivu-uudistus toteutetaan alkuvuonna 2018. Lehden täys- ja digitilaajat voivat kuitenkin aktivoida uudet digitunnuksensa jo etukäteen.

 

Mikä shl.fi:ssä muuttuu pian?

 • Entistä enemmän sisältöä päivittäin
 • Timanttijuttuja tilaajille
 • Lisää videoita ja kuvagallerioita
 • Uusi ilme ja kaikki sisällöt selkeästi esillä

 

Näin aktivoit uudet digitunnuksesi

Voit aktivoida tunnuksen jo heti, vaikka nettisivu-uudistus on vasta tulossa.

 1. Mene osoitteeseen shl.fi/tunnukset.
 2. Täytä lomake ja seuraa ohjeita.

Jos olet jo lehden tilaaja, klikkaa lomakkeelta valituksi kohta ”Olen jo lehden täys- tai digitilaaja”. Näin saamme yhdistettyä olemassa olevan tilauksesi osaksi digitunnuksiasi, ja pääset lukemaan lehteä diginä heti.

 

Näin selaat uutisvirtaa osoitteessa shl.fi

Voit selata shl.fi:n uutisvirtaa kirjautuneena lukijana jo nyt, vaikka nettisivu-uudistus on vasta tulossa.

 1. Mene osoitteeseen shl.fi.
 2. Klikkaa sivuston oikean yläkulman ”Kirjaudu”-painikkeesta ja kirjaudu sisään uusilla digitunnuksillasi. Kirjautumislomakkeelta kannattaa klikata valituksi ”Muista minut”, jotta selaimesi muistaa kirjautumisesi, eikä sinun tarvitse kirjautua seuraavalla lukukerralla uudelleen.

 

Näin otat Sydän-Hämeen Lehden Raitti-sovelluksen käyttöön

Raitti on jo julkaistu, joten voit tutustua sovellukseen jo heti.

 1. Lataa Raitti App Storesta tai Play-kaupasta älypuhelimellesi tai tabletillesi. Voit poistaa laitteeltasi vanhan Digilä-sovelluksen.
 2. Rekisteröidy Raittiin puhelinnumerollasi sovelluksen ohjeita seuraten.
 3. Valitse Sydän-Hämeen Lehti omaksi lehdeksesi.
 4. Kirjaudu sisään uusilla digitunnuksillasi ja tutustu Raittiin.

 

Eikö meinaa onnistua?

 • Katso lisäohjeita osoitteessa shl.fi/digiuudistus.
 • Lähetä sähköpostia osoitteeseen tilaukset@shl.fi.
 • Soita numeroon 010 5844 470* ja valitse puhelinvaihteesta Tilaajapalvelu (numero 1). Palvelemme puhelimitse arkisin klo 9–15.

 

*Soitto kotimaassa 010-alkuisiin puhelinnumeroihin maksaa matkapuhelimista 8,35 senttiä/puhelu + 17,17 senttiä/minuutti. Lankapuhelimesta soiton hinta on 8,35 senttiä/puhelu + 6,00 senttiä/minuutti.

 

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?