Näkötornia tuskin korotetaan

Kirkkoharjun näkötornia ei olla korottamassa. Vuonna 1931 valmistuneen tornin näkyvyyttä toivottiin valtuustoaloitteessa parannettavan tornin korottamisella, mutta teknisesti liian hankalaksi katsottua projektia vastusti myös Pirkanmaan maakuntamuseo. Tornin näkyvyyttä aiotaan parantaa ympäristön puiden raivaamisella, eikä jo 1990-luvun remonttisuunnitelmissa olleiden kahvilan ja keittiön toteuttaminenkaan ole täysin mahdotonta.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>