Toimitetaanko Pälkäneellä postipaketit puhelinnumeron mukaan?

Puhelimeeni tuli tekstiviesti saapuneesta paketista. Kun sitten sen haimme, kylkeen oli teipattu iso punainen paperi, jossa teksti: säilytetään vielä, väärä puhelinnumero. Tarkistimme osoitelapusta, että nimeni ja osoitteeni olivat oikein – mutta siinä pienellä tekstillä olevassa puhelinnumerossa oli kaksi numeroa vaihtanut paikkaa. Olisiko paketti palautettu lähettäjälle tekstillä ”väärä puhelinnumero”, ellei joku viitseliäs olisi numeroani tarkistanut?

Laila Saario

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?

Kommentit (2)

 1. Masa

  Posti ei viitsi enää lähetää paperia paketin tulo ilmoituksena,
  Sekin tosin on sikäli turha kun posti voi senkin väärän paikaan jakaa.
  Puhelimeen tulee viesti saapunesta paketista jos hyvin sattuu,’
  Posti kun ei mitenkään varmista että viesti olisi mennyt perille,
  On kyse sitten postin tai puhekin operaatorin tekenmästä virhestä
  Silti tulisi aina lähetää varmuden vuoksi uusi viesti jos paketia ei ole noudettu,
  Ja jotta sadaan varmuus että viesti on mennyt perille ennen paketin palautusta tulisi soitaa numeroon ja näin varmistaa että tieto paketin saapumisesta on varmasti saavutanut vastaanottajan, näitä kun on varmaan vain pieni osa tai siten postin ilmoitus systeemi tökii todella pahasti.

  Vastaa
 2. Sirkku Nevaranta

  Lähetin paketin tammikuun alussa ilman puhelinnumeroa, koska en tiennyt vastaanittajan numeroa. Pälkäneen S-marketin postissa annettiin väärää tietoa, kun sanottiin, että numeroa ei tarvitse laittaa. Vastaanottaja alkoi viikon kuluttua kyselemään, ettei ole vieläkään saanut pakettia. Olisin kyllä ennen lähettämistä ottanut numeron selville, jos olisi sanottu, että se pitää nykyään olla eikä paperisia ilmoituksia lähetetä

  Vastaa

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>