Seimi sai ilahduttaa toista kuukautta

Ajatukseni palaavat vielä vähän taaksepäin, jolloin odotettiin näyttävää Joulunavausta. Meitä oli todella paljon tuossa iloisessa hetkessä Onkkaalan ”uudistetulla” torillamme.

Se oli ”meidän” kansanjuhlamme. Kiitos hyvästä ohjelmasta.

Kiitos Teille, jotka koristelitte torimme kauniiseen Jouluasuun tätä juhlaa varten. Saimme ihailla sitä pitkään aina tämän vuoden puolelle, lähes tammikuun puoleen väliin asti.

Erityiskiitokset puhuttelevasta seimestä seurakuntatalon vieressä. Ohi kulkiessani katsahdin aina seimeen päin ja totesin, että se on pysynyt ehjänä koko ajan. Kiitos kaikille sen rakentajille.

Juttelin nuorten kanssa viime viikolla tuosta ilonaiheesta torilla. Eräs heistä sanoi: ”Kuka sen nyt sitten rikkoisi?” Se oli vastaus ”huoleeni”. Kiitos rakkaat nuoret luottamuksestanne ja kauniista ajatuksestanne seimeä kohtaan.

Pidetäänhän huolta, että Seimen Sanoma sydämissämme saisi pysyä ehjänä, kuten tuo Jouluseimi. Jos seimen joulusanoma on ”hukassa”, pyydetään että Taivaallinen Isämme saisi korjata sen tavalla taikka toisella. Hänellä on halu siihen.

Parhainta Siunausta alkaneelle vuodelle, voimia, iloa pienistäkin asioista ja hyvää tahtoa toisiamme kohtaan – ihan jokaiselle.

Ystävyydellä Liisa

 

Kirjoittajan mielestä on upeaa, että seurakuntatalon seimi sai ilahduttaa pälkäneläisiä toista kuukautta, eikä etukäteen pelättyä ilkivaltaa esiintynyt.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>