Lukiolla keskustellaan saattohoidosta

Arvokas kuolema ja loppuun asti hyvä hoito on jokaisen perusoikeus – tai näin ainakin tulisi olla. Kuka tahansa voi tarvita saattohoitoa, niin nuori kuin vanha. Mitä haasteita saattohoitoon liittyy? Kuinka inhimilliset elämän viimeiset hetket varmistetaan? Näitä ja monia muita saattohoitoon liittyviä kysymyksiä käsitellään keskustelutilaisuudessa Kangasalan lukion auditoriossa tiistaina 30. tammikuuta kello 18-20.

Illan aluksi esitetään Jenny Timosen lyhytelokuva Vielä pienen hetken vierelläsi (kesto noin 13 minuuttia). Asiantuntijavieraina ovat lääkäri Tarja Korhonen ja johtaja Mirja Jussila Pirkanmaan hoitokodista. Kangasalan kaupungin edustajina paikalla ovat hoitotyön johtaja Elina Rissa ja osastonhoitaja Marja Vitikainen.

Iltaa varten voi lähettää etukäteen kysymyksiä sähköpostitse osoitteeseen kangasalan.vihreat@gmail.com.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?