Sagulinilta uusi raamattuluentosarja kirkkovuoden teksteistä

Kangasalan seurakunnan pastori Marko Sagulinin suositut luentosarjat saavat jatkoa. Tämän viikon torstaina alkava luentosarja käsittelee kirkkovuoden tekstejä. Luennoilla syvennytään tulevan sunnuntain teksteihin.

− Luennot ovat itsenäisiä kokonaisuuksia, joten mukaan voi tulla yksittäisillä kerroillakin ilman aikaisempaa osallistumista. Syvällistä raamatuntuntemusta ei tarvita, mutta ahaa-elämyksiä on tarjolla konkareillekin, Sagulin rohkaisee.

Viikoittainen raamattuluento on kaikenikäisille seurakuntalaisille tarkoitettu, kansantajuinen ja antoisa tapa pureutua Raamattuun. Luennon jälkeen on mahdollisuus jäädä keskustelemaan. Jatkokysymyksiä voi esittää myös Sagulinin ylläpitämällä nettipapin palstalla osoitteessa nettipappi.net.

Luennot ovat kuultavissa jälkikäteen osoitteessa kangasalanseurakunta.fi/kotikirkkokanava sekä seurakunnan YouTube-kanavalla.

Tilaisuus kestää tunnin. Paikkana toimii nuorisotila Parkki osoitteessa Puusepäntie 31.

Raamattuluentosarja kirkkovuoden teksteistä torstaisin kello 18 nuorisotila Parkissa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?