Shl.fi uudistui – Timanttia sisältöä tilaajille myös diginä

Shl.fi:n ulkoasu uudistui kokonaan.

Sydän-Hämeen Lehden nettisivusto shl.fi sai uuden ilmeen aiemmin tällä viikolla. Shl.fi:n etusivu on muuttunut uutisten virraksi, josta tärkeimmät ja kiinnostavimmat uutiset ja tarinat löytyvät helposti. Uutisvirrassa julkaistaan uutta sisältöä päivittäin.

Uudistuksen myötä alamme julkaista verkossa entistä enemmän sisältöjä Sydän-Hämeen Lehden tilaajille. Nettisivuiltamme löytyy jatkossa timanttijuttuja, jotka tarjoavat näkökulmia paikallisesti puhuttaviin aiheisiin. Timanttijutuissa on usein mukana esimerkiksi videoita ja kuvagallerioita. Timanttijuttuihin pääsevät käsiksi vain lehden täys- ja digitilaajat. Timanttijuttuja julkaistaan tilaajille myös paperilehden sivuilla.

Päästäkseen lukemaan timanttijuttuja tilaajien tulee kirjautua digitunnuksillaan shl.fi:hin. Digitunnukset kuuluvat automaattisesti ja maksutta kaikkien lehden täys- ja digitilaajien tilaukseen.

Nettisivu-uudistuksemme takana on tärkeitä ajatuksia. Haluamme tarjota ainutkertaista paikallista sisältöä ensisijaisesti tilaajillemme myös verkossa. Paikallislehden tilaajana saat aina ensin ja enemmän – sekä digipalveluistamme että paperilehden sivuilta.

Vain tilaajille tarkoitetut timanttijutut tunnistat timanttisymbolista shl.fi:ssä.

Digipalveluidemme kehittäminen jatkuu kiivaana vuonna 2018. Opimme itse koko ajan lisää digitaalisesta julkaisemisesta ja kuuntelemme lukijoidemme mietteitä herkällä korvalla. Jos sinulla on kehitysideoita tai palautetta, lähetä sähköpostia digikehitystiimillemme osoitteeseen digitiimi@pirkanmaanlehtitalo.fi.

 

Näin aktivoit digitunnuksesi

 1. Mene osoitteeseen shl.fi/tunnukset.
 2. Täytä lomake ja seuraa ohjeita.
  Jos olet jo lehden tilaaja, klikkaa lomakkeelta valituksi kohta ”Olen jo lehden täys- tai digitilaaja”. Näin saamme yhdistettyä tilauksesi osaksi digitunnuksiasi, ja pääset lukemaan lehteä diginä heti.

 

Näin selaat uutisvirtaa shl.fi:ssä

 1. Mene osoitteeseen shl.fi.
 2. Klikkaa sivuston oikean yläkulman ”Kirjaudu”-painikkeesta ja kirjaudu sisään uusilla digitunnuksillasi.
 3. Tutustu uudistuneeseen shl.fi:hin.

 

Eikö meinaa onnistua?

 • Katso lisäohjeita osoitteessa shl.fi/digiuudistus.
 • Lähetä sähköpostia osoitteeseen tilaukset@shl.fi.
 • Soita numeroon 010 5844 470 ja valitse puhelinvaihteesta Tilaajapalvelu (numero 1). Palvelemme puhelimitse arkisin klo 9–15.
  Soitto kotimaassa 010-alkuisiin puhelinnumeroihin maksaa matkapuhelimista 8,35 senttiä/puhelu + 17,17 senttiä/minuutti. Lankapuhelimesta soiton hinta on 8,35 senttiä/puhelu + 6,00 senttiä/minuutti.

Yksi kommentti

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?