Lottaperinne laatikoihin

Paikallista lottaperinnettä on säilytetty Nuijantalon Lottahuoneessa. Hanna-Liisa Anttila toivoo, että lottatavaroille löytyisi uusi säilytystila Pälkäneeltä.

Haikein mielin pakkasimme kaikki entisten lottien tavarat pois Nuijantalon vanhasta Lottahuoneesta. Heli Rapatti piti huolen siitä, että saimme jo 1980-luvulta asti keräämämme lottaperinteen ja lahjoitetut tavarat turvaan Nuijantalolle. Asiat ovat muuttuneet ja kunta tarvitsee tilat.

Toivoisi, että lottatavaroiden tallettamiseen löytyisi tilaa omalta paikkakunnalta, ovathan ne pitäjämme arvokasta historiaa, joka on säilynyt ennen kaikkea Kaisa Mustalan ja Erkki Heikkilän ansiosta.

Hanna-Liisa Anttila

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?