Kangasalalaisyritys matkailun digi-innovaatiokilpailun voittajaksi

Virtual Guide AR/VR Kangasalta on valittu Business Finlandin matkailun digi-innovaatiokilpailun voittajaksi. Yritys vei tittelin TourGuideFox-palvelullaan. TourGuideFox tarjoaa digitaalisesti opastettuja kaupunkikierroksia, jotka sisältävät virtuaalisen oppaan, ohjatun reitin, sisäänpääsyt, ruoan tai kahvin ravintoloissa sekä alennuksia liikkeissä. Mukana on myös pelillisyyttä ja lisättyä todellisuutta maustamassa kokemusta. Palvelu julkaistaan matkailijan kielellä, esimerkiksi kiinaksi tai japaniksi.

– Tämä on meille mahtava juttu. Odotamme mielenkiinnolla, miten palvelumuotoilun keinoin voimme hioa palveluamme vielä eteenpäin. Kun saamme kaupallisen version TourGuide Foxista ulos, tulee Visit Finlandin kautta saatava näkyvyys olemaan erittäin tärkeää ja edesauttaa sitä, että matkailijat löytävät palvelumme. Uskomme myös, että voitto tässä kilpailussa on etu neuvottelussa yhteistyökumppaneiden kanssa, Heini Niklas-Salminen Virtual Guide AR/VR:stä kommentoi.

Business Finlandin asiantuntijaraati arvosti voittajassa erityisesti konseptin selkeyttä, aitoa tarvetta, skaalautuvuutta sekä hyviä mahdollisuuksia yhteistyölle useiden toimijoiden kanssa.

Business Finlandin järjestämään matkailualan digi-innovaatiokilpailuun osallistui 47 yritystä. Kilpailussa haettiin ideaa, joka ratkaisee olemassa olevan pulman tai vastaa tiedossa olevaan tarpeeseen. Voittajaksi valittavalta idealta vaadittiin myös kansainvälistä kasvupotentiaalia. Voittajalle tarjotaan kehityspolku ja tukea ideasta myyntiin.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?