Kurssilla tietoa sijoittamisesta

Runsas miljoona suomalaista harrastaa sijoittamista. Joillekin sijoitustoiminta on vain mukava ja tuottava ajanviete, joillekin mahdollisuus ansaita hieman ylimääräistä. Sijoittamisen perustaitojen oppimisen voi aloittaa monin eri tavoin. Alan kirjallisuutta on paljon, samoin verkossa toimivia erilaisia sijoittamiseen keskittyviä keskusteluryhmiä löytyy satoja.

Yksi keino tutustua sijoittamiseen on osallistua sijoittamisen peruskurssille. Matalan kynnyksen sijoituskurssilla kokenut ammattisijoittaja kertoo sijoittamisesta käytännönläheisesti siten, että osallistujat saavat hyvät perustiedot sijoittamisesta. Lisäksi opitaan käyttämään niitä sijoittajan työkaluja, joita netissä tarvitaan päivittäin. Kurssilla käydään läpi konkreettisia esimerkkejä ja kerrotaan eri mahdollisuuksista ilman korkealentoista ammattisanastoa. Sijoittamisen jo aloittaneetkin saavat oivia vinkkejä sijoitussalkkunsa rakentamiseen.

Sijoittamisen aloittamiselle on nyt hyvä mahdollisuus, sillä Valkeakosken kansalaisopisto järjestää säästäjä-sijoittajan peruskurssin kahtena lauantaina 3. ja 10. helmikuuta Valkeakoskella. Lisätietoa kurssista saa numerosta 03 56917100. Kurssille voi ilmoittautua osoitteessa http://www.valkeakoski.fi/valkeakoski-opisto.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?