Soitto Soi Sahalahdella

Konsertti on kunnianosoitus viime syksynä edesmenneelle Reima Ojalalle.

Soitto soi ja laulu se raikuu -konsertti lauantaina 3. helmikuuta on kunnianosoitus viime syksynä edesmenneelle sahalahtelaiselle musiikin monitoimimiehelle Reima Ojalalle. Reiman esiintymiset tuottivat paljon iloa ihmisille ja hänen omia sävellyksiään on tallennettu yli 50.

Reima Ojalan sävellyksiä ja muuta mukavaa musiikkia esittävät muusikot, joita saapuu Sahalahdelle eri puolilta Suomea. Konsertin kattaus on monipuolinen: mukana ovat muun muassa Sahalahden kirkkokuoro, Pirkka-Hämeen jätkäperinne, Luunappi -yhtye ja joukko Reiman pelimanniystäviä.

Soitto alkaa soida ja laulu raikua juhlatalo Kontulassa kello 14. Konserttiin on vapaa pääsy ja väliajalla on tarjolla kahvia. Musiikkitapahtuman järjestelyistä vastaa Sahalahti-Seura.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?