Kuohun pysäköintipaikat poistuvat käytöstä

Kangasalan keskustaan nousevan hotelli-, liiketila- ja asuinkiinteistön rakennustyöt alkavat ensi maanantaina. Työt aloitetaan työmaa-aitojen ja -tilojen rakentamisella. Samalla uimahalli Kuohun asiakaspysäköintipaikat poistuvat käytöstä. Uimahallin pihaan jää vain invapysäköintipaikkoja sekä paikat koululaisbusseille.

Uimahallin asiakkaat voivat jättää autonsa K-Marketin vieressä olevaan Ystävyydenpuistoon, torille tai Torikadun varteen. Kunta on rakennuttanut Ystävyydenpuistoon autonsa jättäviä uimareita varten uuden kulkuyhteyden uimahallille.

Kuohun toimitusjohtaja Paula Liinamaa toivoo asiakkailta ymmärrystä ja kärsivällisyyttä.

– Järjestely on väliaikainen. Syksyllä 2019 valmistuu uusi pysäköintitalo, joka taas helpottaa Kuohun asiakkaiden pysäköintiä, Liinamaa sanoo.

Uusi kymmenkerroksinen elementtitalo nousee uimahallin viereen Lahdentien rampin suuntaisesti. As Oy Kuohunlähteen ensimmäiseen kerrokseen tulee Johanneksen Klinikan lääkäriasema ja satapaikkainen ravintola. Rakennuksen kerrokset 2 ja 3 on varattu hotellille. Ylempiin kerroksiin tulee asuinhuoneistoja.

Uuden parkkihallin rakennustöiden on määrä alkaa ensi syksynä.

Yksi kommentti

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?