Käsityöt: Vaihda, osta, kerää uusia ideoita, innostu ja kokeile

Käsillätekijäin ystävänpäivä tulee taas

Perinteinen käsityötapahtuma järjestetään taas sunnuntaina 11. helmikuuta.

Valkeakoski-opisto ja Kukkian Kädentaitajat järjestävät Pälkäneen yhteiskoululla sunnuntaina 11. helmikuuta kello 12–16 Käsillätekijäin ystävänpäivän, joka kokoaa käsitöiden tekijät, tarvikkeiden myyjät ja käsitöistä kiinnostuneet yhteiseen iltapäivään. Tapahtumassa on vaihtopöytä, tuotteita ja tarvikkeita ostettavaksi, työnäytöksiä sekä Kukkian Kädentaitajien kahvio vaikkapa sunnuntaikävelyn kohteeksi.

Valmiita tuotteita ihaileva löytää lasihelmistä tehtyjä koruja, silkkimaalaustöitä, posliinia, kehyskukkaroita, pääsiäiskoristeita, käsityön harrastaja taas huomaa pöydiltä retrokankaat ja kasvivärjätyt langat. Sorminäppäryyttä pääsee kokeilemaan punoessaan vanhanajan rapapallin kierrätysmateriaalista, kahvipussista.

Ala-aulassa sijaitsevaan vaihtopöytään voi tuoda itselle tarpeettomaksi käyneitä tarvikkeita, käsityölehtiä, työvälineitä ja ottaa tilalle sopivia löytöjä. Jos huomaat kotoa löytyvän enemmänkin käsitöihin liittyvää tarviketta, nappia, nauhaa, tilkkuja, kudonnan lankoja, työvälineitä tai kirjallisuutta, vielä ehtii varata ilmaisen myyntipöydän. Kysymyksiin vastaa ja varauksia ottaa opettaja Ritva Forsvik puhelimitse 040 335 7066. Tapahtumassa ehtii vielä esittää kurssitoiveita seuraavalle lukuvuodelle.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?